Designa själv

Leeni Design använder endast ekologiska tyger vid tillverkningen av våra produkter och produktionen styrs av efterfrågan. Kunderna har också möjligheten att själva skapa sin egen unika design. På detta sätt försöker vi minimera ett oönskat lager av produkter samt använda samtliga tyger tills de är helt slut.

Det kan finnas av ditt favorittyg tillräckligt för din egen design, men för lite för att vi ska kunna ha det som ett alternativ för samtliga. Därför ber vi er vänligen ta kontakt vid andra design önskemål än de vi har som förslag här på vår webbshop. Allt är möjligt, det är endast er egen fantasi som begränsar. Det är t.ex. möjligt att dela en tröjas framsida så att den övre delen av tröjan är favorit tyget och den undre är enfärgad eller varför inte ett helt annat mönstrat tyg. Kanske byxor och hoodies med ett härligt mönstrat tyg inuti fickorna, men det övriga plagget är enfärgat eller i neutralare mönster.

Hör av dig för att skapa din design genom att fylla i vårt kontaktformulär här på sidan eller via info@leenidesign.fi.

* Våra modeller och i vilka storlekar de fås finner du bland våra produkter.

* Tygalternativ finner du i kategorin med Tyg och mönster där vi samlat de tyger som finns i större mängder.

Följande information önskar vi få vid kontakt för skapelse av egen produkt:

  Storlek, modell och tygönskemål*

  Önskar du fickor, eller inte? / Huva eller krage?*

  Önskemål på färgdetaljer såsom mudd/resor, sömmar?*

  Övriga önskemål?

  Namn*

  Adress*

  E-post*

  Telefonnummer*

  När du fått en beställningsbekräftelse på din special beställning, är den bindande. Slutliga prisuppgifterna meddelas per e-mail tillsammans med betalningsuppgifter. Då vi ser en registrerad betalning, påbörjas tillverkningen av din produkt.