AURINKOA JA ILOA VÄREILLÄ

Olemme kaksi kotiäitiä, Christine ja Elinor, jotka ovat kiinnostuneita värikkäistä, orgaanisista kankaista ja lasten vaatteista. Teemme tuotteemme ekologisista kankaista. GOTS ja Oeko-Tex merkattu. Te löydätte meidät Pohjanmaalta, Suomi. Sivuiltamme löydät kankaita ja ainutlaatuisia tuotteita pienessä mittakaavassa, ei luultavasti ole valmiina varastossa. Teemme tuotteita tilauksien mukaan. Jokainen yli jäänyt kankaan pala otetaan talteen joista valmistamme muita ainutlaatuisia tuotteita. Näin ollen jotkut tuotteet saattavat olla täysin uniikkeja.
* Ekologinen
* Suomalaista työtä
* Ompelutakuu
MIKÄ ON EKOLOGINEN?
Puuvilla viljellään luomumaatiloilla. Tämä tarkoittaa ettei tilalla käytetä kemiallisia rikkakasvin torjunta-aineita eikä kaupallisia väkilannotteita. Tämä on hyväksi luonnolle, viljelijälle sekä puuvillan kanssa työtä tekeville ihmisille. Vaatteissa ei näin ole myrkyllisiä kemikaaleja. Kehomme ei siis koskaan altistu näille kemikaaleille. Erityisen tärkeää tämä on lapsien kohdalla, koska heidän iho voi olla yliherkkä näille aineelle. Ekologiset tuotteet ovat hieman hintavampia mutta samalla kestävämpiä.
GOTS
Global Organic Textil Standard (GOTS) on kansainvälisesti johtava standardi ekologisille tekstiileille. Ennen kuin kangas saa GOTS sertifikaatin, koko tuotantoketju tarkastetaan tiukoilla kriteereillä. Tällä pyritään varmistamaan luonnonmukainen tuotanto, mikä estää kemikaalien käytön viljelyssä ja puuvillan jalostuksessa. Ostaessasi GOTS merkittyjä kankaita ja vaatteita tiedät että ne ovat valmistettu luontoa silmällä pitäen ja työntekijöiden työolot huomioon ottaen.
OEKO-TEX
Oeko-tex on kansainvälinen valvontajärjestelmä, jolla varmistetaan että kankaat ja vaatteet eivät sisällä mitään haitallisia aineita, jotka voivat olla vaarallisia meidän ihollemme sekä terveydellemme. Oeko-tex merkintä kattaa koko tuotantoprosessin mutta ei tarkastele työntekijöiden työoloja tai onko tuotteet valmistettu luomupuuvillasta. Oeko-tex Standard 100 pyrkii vaatimuksillaan varmistamaan että kuluttaja voi käyttää tuotetta turvallisesti. Oeko-tex GOTS on yksi ympäristöystävällisimmistä leimoista jonka tuotteet voivat saada.
TILAAMINEN
Tee tilaukset sähköpostiosoitteeseen order@leenidesign.fi. Kun tilaus on tehty, saat vahvistuksen kanssa tilinumeron sekä loppusumman. Maksa loppusumman mahdollisimman nopeasti, tilaus lähetetään tuotteiden valmistuttua ja maksun ollessa suoritettu. Ota huomioon 1-3 päivän viive pankkisiirron näkymisessä järjestelmässä. Toimituksen hinta määräytyy painon ja koon mukaan. Lähetys hinnoitellaan postin hintojen mukaan. Tuotteiden nouto meiltä on ilmaista. Tavoitteemme on saada tuotteet valmiiksi seitsemän päivän kuluessa. Tuotantoaika saattaa kuitenkin venyä kankaiden puutteen takia. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme teille toimitusajan muutoksesta. Teemme myös muita erikoisempia, sovittuja tilaustöitä parhaalla mahdollisimmalla tavalla hintaan 20€/h, tai sopimuksen mukaan.
OMPELUTAKUU
Tuotteillamme on ompelutakuu. Jos sauma menee rikki tai on tapahtunut valmistusvirhe, ota yhteyttä heti ja korjaamme tuotteen ilmaiseksi. Virheitä kuten väärässä pesussa värjäytyneitä tai muuten tuotteiden väärinkäytössä tulleita virheitä emme korvaa.
REKLAMAATIO JA PALAUTUS
Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus joka koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita. Palautusoikeus ei koskee kankaita ja erikoistuotteita, jonka vuoksi pyydämme tarkistamaan tuotteet heti tilauksen saatuanne.
Viallisella tuotteella on vaihto ja palautusoikeus. Koskee myös tilaustuotteita. Lähetä meille reklamaatio sähköpostitse ja kerro meille syy sekä kuva mahdollisesta viasta. Virheellinen tuote lähetetään takaisin meille. Muutosehdotuksen 13.6.2014 (http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2013/20131211) mukaan, asiakkaan on maksettava tuotteen palautuksen toimituskulut. Värisävyt voi joissakin tapauksissa kuvasteknisestä syistä hieman vaihdella, tämä ei ole syy reklamaatioon.