TUOTTEETGOTS ja Oeko-Tex

GOTS (Global Organic Textil Standard) on kansainvälisesti johtava standardi ekologisille tekstiileille. Ennen kuin kangas saa GOTS sertifikaatin, koko tuotantoketju tarkastetaan tiukoilla kriteereillä. Tällä pyritään varmistamaan luonnonmukainen tuotanto, mikä estää kemikaalien käytön viljelyssä ja puuvillan jalostuksessa. Ostaessasi GOTS merkittyjä kankaita ja vaatteita tiedät että ne ovat valmistettu luontoa silmällä pitäen ja työntekijöiden työolot huomioon ottaen.

Oeko-Tex on kansainvälinen valvontajärjestelmä, jolla varmistetaan että kankaat ja vaatteet eivät sisällä mitään haitallisia aineita, jotka voivat olla vaarallisia meidän ihollemme sekä terveydellemme. Oeko-Tex merkintä kattaa koko tuotantoprosessin mutta ei tarkastele työntekijöiden työoloja tai onko tuotteet valmistettu luomupuuvillasta. Oeko-Tex Standard 100 pyrkii vaatimuksillaan varmistamaan että kuluttaja voi käyttää tuotetta turvallisesti. Oeko-Tex GOTS on yksi ympäristöystävällisimmistä leimoista jonka tuotteet voivat saada.


Haluatko tilata?

Tee tilaukset sähköpostiosoitteeseen; order@leenidesign.fi. Kun tilaus on tehty, saat vahvistuksen kanssa tilinumeron sekä loppusumman. Maksa loppusumman mahdollisimman nopeasti, tilaus lähetetään tuotteiden valmistuttua ja maksun ollessa suoritettu. Ota huomioon 1-3 päivän viive pankkisiirron näkymisessä järjestelmässä. Toimituksen hinta määräytyy painon ja koon mukaan. Lähetys hinnoitellaan postin hintojen mukaan. Tuotteiden nouto meiltä on ilmaista. Toimitusaikamme on 1-2 viikkoa. Tuotantoaika saattaa kuitenkin venyä kankaiden puutteen takia. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme teille toimitusajan muutoksesta. Teemme myös muita erikoisempia, sovittuja tilaustöitä parhaalla mahdollisimmalla tavalla hintaan 20€/h, tai sopimuksen mukaan.


Reklamaatio ja palautus

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus joka koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita. Palautusoikeus ei koskee kankaita ja erikoistuotteita, jonka vuoksi pyydämme tarkistamaan tuotteet heti tilauksen saatuanne. Viallisella tuotteella on vaihto ja palautusoikeus. Koskee myös tilaustuotteita. Lähetä meille reklamaatio sähköpostitse ja kerro meille syy sekä kuva mahdollisesta viasta. Virheellinen tuote lähetetään takaisin meille. Muutosehdotuksen 13.6.2014 mukaan, asiakkaan on maksettava tuotteen palautuksen toimituskulut. Värisävyt voi joissakin tapauksissa kuvasteknisestä syistä hieman vaihdella, tämä ei ole syy reklamaatioon.


OTA YHTEYTTÄ

Tilataksesi tuotteita, lähetä sähköpostia osoitteeseen order@leenidesign.fi